dimecres, 25 de març del 2020

CA. Activitats per a pujar nota

I aquest és el resultat:

Fet amb Padlet

LECTURA EN VEU ALTA PER CELEBRAR EL DIA DEL LLIBRE

Cada curs fem una exposició i un recital en la biblioteca de l'IES Serpis per celebrar el Dia del Llibre, el 23 d'abril. Enguany haurà de ser virtualment però hem decidit que l'alumnat que vulga participar es grave i compartisca amb nosaltres un poema o un text en prosa, escrit per una dona. Potser com un videopoema, on podeu aparéixer o no vosaltres, ja que pot estar il·lustrat amb imatges i acompanyat de música o dibuixat. 
També podeu seleccionar un fragment d'alguna obra en prosa d'una autora valenciana que us agrade. Es tracta de visibilitzar les dones, que s'han quedat habitualment en un segon pla. Ací us deixe algunes poetes per triar:
Ací us deixe alguns exemples de poesia recitada: https://padlet.com/rdelgado9/Bookmarks

Com que els poemes són per al dijous 23, me'ls heu d'enviar al meu correu el 21 o el 22 d'abril si voleu que els difonguem per les xarxes i en la web de l'Institut. Si ho feu en aquest temps, tindreu millor nota. Us recorde el correu: pilar.garcia@iesserpis.org

Per editar el vídeo, si no teniu cap aplicació, podeu descarregar-vos alguna gratuïta de les que s'indiquen en aquest enllaç:

Sobretot, tingueu en compte que s'escolte bé i graveu-lo en horitzontal.

Animeu-vos a participar. Aquest recital pot aconseguir que molta gent se senta millor a casa compartint les emocions que transmet la poesia. 




Voleu preparar un rap on expliqueu com esteu vivint aquests dies o com us sentiu? Des de l'editorial Bromera es proposa un concurs de rap. Es penjaran els vídeos a YouTube i sortejaran diversos premis.  Ací teniu la convocatòria i les bases: BASES CONCURS RAP


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada